martes, octubre 31, 2006

A QUI COLLONS VOTO JO?
Dia de reflexió. Suposadament, els ciutadans i ciutadanes de Catalunya (que ben bé no sabem si és nació, regió espanyola, euro-regió o simplement un preàmbul constitucional) hem de fer servir la quietut i el descans mediàtic per acabar de perfilar el sentit del nostre vot.

Són les primeres eleccions a les que tinc dret a vot. Ja vaig votar (a totes dues que sí) per l'aprovament de la Constitució Europea i pel polèmic Estatut. El panorama per demà, però, és nefast.

Passem llista. CiU: Històricament ha estat un partit regionalista, sense gaires aspiracions nacionals que no siguin de cara a la gal·leria (no ens enganyem), que ha volgut disposar per a Catalunya d'un millor autogovern i d'un finançament més proporcional amb el que Catalunya aporta a la resta de l'Estat. Fins aquí, bé. Però, senyors com David Madí (el Goebbels català), Duran i Lleida (el carlista sense pèl) o les mesures de dubtós gust com el carnet per punts per a immigrants, així com el seu nacionalisme recalcitrant en aspectes com els de la llengua, em tiren cap enrere.

Següent. PSC: Partit d'orígen federalista, de centre-esquerra, que aposta per les mesures socials etc...Ja!. Un partit que no ha dubtat, segons el context històric, en convertir-se en un partit de centre aglutinador com CiU, que no li ha temblat el pols a l'hora de malvendre empreses a l'estranger etc...I a sobre, Montilla com a candidat. Inquietant. Un senyor que no agrada ni al sector "espanyolista" del PSC i encara menys a la vessant catalanista...Excessivament seriós, sembla més un notari que un President,..un 'sociata' més que va de progre-guay i després porta els seus fills al col·legi alemany...Preferia a Maragall...

Seguim. ERC: Per estar a l'oposició, sí. Per a governar, no. Senyors com Carod-Rovira, irresponsable anant a parlar amb assasins en nom de no sé qui, sent el president en funcions de Catalunya, xulesc demanant el no recolçament a Madrid 2012 per part dels catalans, amb un to de discurs populista propi de República bananera de Sudamèrica...
Per no parlar d'altres com el senyor Vendrell...si Madí era Goebbels amb barretina, aquest seria el Himmler català...
A favor d'aquest partit...mmmm...la legitimitat de les seves aspiracions. Poqueta cosa més...

Més. PP: En la meva opinió, ténen el millor candidat dels cinc. El millor polític, Josep Piqué. El més elegant, el més eloqüent, el més preparat i el més expert de llarg...En contra, el seu partit. Piqué és un excel·lent venedor, però el producte que vol vendre no té sortida al mercat català. El PP, en general, necessita una nova via, una escissió, ocupar un lloc de centre en la política espanyola. Acebes i cia són la CEDA d'abans. Descartats. Ho sento Josep, "majo"...

Acabem: ICV-EU: Intentaré parlar d'aquest partit sense que m'entri la "risa floja". Passo de Saura, passo de la 'feliç' de la seva parella, passo d'aquests progre-guays d'estar per casa. No em refio d'aquesta gent que volen ser tantes coses: comunistes, ecologistes, europeístes, d'esquerres, catalanistes etc...Dintre de poc, també seran: catòlics, musulmans, budistes, madridistes, del Barça, valencianistes...
Em cansen. Que els votin els flipats comunistes "trasnochados" de sempre. A mi no em vénen la seva moto.

El panorama, com deia, és preocupant. Hi ha una escletxa, Ciutadans, Partido de la Ciudadania. Potser els votaré. Són aire fresc, transgresors, m'agrada la seva idea no-nacionalista. Ja veurem. Seguiré reflexionant. Visca el Chelsea.

6 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Manada huevos que escribas en Catalan, un puto dialecto de mierda

1:10 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Visca el Chelsea. Que raro eso de intentar joder al Barça de todas las maneras que puedas, con lo piadoso que sueles ser tu. Que huevón...siempre a intentar sacar sangra al Barça por ese odio que descargas que hasta animas al Madrid y al Chelsea sin comertelo ni bebertelo. Pero nada tu a lo tuyo y a esperar que el Espanyol vaya por encima del Barça para no tener que recurrir a estas cosas fantasmita.

2:49 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Me retracto de lo de fantasmita, fue en caliente. Lo de huevón no me lo tomo como insulto (aunque lo otro tampoco) pero si te ofende lo siento. Es que ya está uno harto de que la tónica sea esa la de fastidiar al Barça porque es quien te cae mal, tu rival. Te lo digo a ti(aunque para nosotros el Espanyol es uno más, únicamente la rivalidad por la misma ciudad) y a todos los madridistas que no soportan estar a un nivel inferior.
Ahora tú podrás dar tu opinión. Good Bye My Friend.

Gaizka_Mendieta.

Por cierto, el primer mensaje de anónimo, no fue mio.

7:58 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Gaizka_Mendieta, osea yo;).

8:12 p. m.  
Blogger Shircko said...

Me váis a permitir que "pase" de las personas que insultan desde el anonimato. Muy poco brillante por parte del que lo haga. Besos.

8:14 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ich bin deutscher und ich denke dass, du ein bischen dumm bist.
Es ist eine realität dass, du nicht von der besten Mannschaft der Welt bist.
Ein bischen kommisch.
Deine Mannschaft ist ein bisschen schmutzig. Du sprichst gegen der beste Mannschaft der Welt, weil du nicht gut über deiner Mannschaft spricht kannst.
Ich spreche auf deutsch wie du auf "catalán" sprichst.
Tschüss.

12:58 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home